Wednesday, 5 September 2012

Cuti Approved!

Salam....

Heeee.... Rasa nak senyum sampai telinga jer nie... Entry lepas saya ada gitaw tengah risau takut tak dapat cuti nak gi kenduri kawen abang saya kan? Sila baca kat sini....

Pagi nie bukak-bukak jer email tengok cuti dah approved! Heheheheeee..... Dah tak payah nak risau lagi tak dapat balik kampung. Yela, keje kawen abang sendiri kan? Orang yang terdekat dengan kita.. Biar jauh camne skali pun, saya tetap akan balik jugak...*saya keje kat Penang..Kampung kat Muar

So, balik keje petang nih da leh survey-survey hadiah untuk pengantin.. Aritu masa kenduri kat belah pompuan, saya leh terlupa nak beli hadiah! Siyesly terlupa okehhh... Dalam duk kelam kabut rushing dari Penang nak ke Terengganu, bleh lak terlupa hadiah... Klakar betol kan?

For now dah tak payah risau-risau lagi sebab cuti dah approved. Balik nie survey hadiah.. Any suggestion nak cari hadiah ape ekk?

tak sabar nak balik kampung minggu depan :D

2 comments:

  1. sis ape kata beli brg kelengkapan rumah nanti boleh guna kat rumah baru bakal pengantin..heheh

    ReplyDelete
  2. pk cmtu jgk..tp mcm dah byk yg bg ms mjlis kt uma pompuan ritu...xpe survey2 dulu..hihihi...thx 4 ur opinion ;)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...