Sunday, 9 September 2012

Happy Sunday!


Hye... Happy Sunday untuk korang sume. Arini ari Ahad.. Ape plan korang? Those yang stil skolah or study ari ahad camni mesti korang rehat puas-puas kan? Sebab esok dah nak start ade class.. Tapi bagi yang dah bekerja macam saya nie takde istilah happy Sunday taw.. Lebih-lebih lagi kalau keja shift. uhuhuhuhukkk... 

Ari Ahad ni bermaksud ari ke-5 saya bekerja direct. N akan berterusan kerja sampai ari Jumaat depan ye kawan-kawan... Sedey jer ayat camni.. uhuhuhukkk.... Terkejut? Direct keje 9 ari takde off day? Dah la keje 12 jam sehari... Adoiii.... Rasa macam dunia ni dah terbalik taw. Dulu masa skolah pun 5 ari jer.. 8 jam sehari. Tapi sekarang jangan mimpi nak dapat camtu.

Nak bebel banyak pun tak boleh jugak. Ni lah punca rezeki saya. Saya bersyukur disebalik kepayahan ni. N saya enjoy keje camni. Even kadang-kadang rasa menyampah nak keje (sebab bz)..*amboi..cakap macam anak orang kaya jer kan?

Ni baru ari ke-5... Ade lagi 4 ari lagi baru bleh cuti n balik kampung. Adoiii..... Takpelah.. Nak wat camne kan.. Pejam celik pejam celik dah pun ari Jumaat... Saya cuba ikhlaskan ati untuk meneruskan keje saya k.. Untuk korang sume, HAPPY SUNDAY!!! =)

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...