Sunday, 9 September 2012

Hobi Kadang-Kadang



Assalamualaikum... Hye.. Korang pelik tak dengan title entry nie? Apa yang ''hobi kadang-kadang'' tu erk? Meh nak citer..

Maksud hobi kadang-kadang tu hobi yang akan saya buat bila ada masa free.. Saya minat fotografi. Suke snap-snap gambar. Kalau dulu masa zaman-zaman study suke posing sorang-sorang depan cermin pastu snap pic ala-ala kawaiii gitu... Hahahaha... Tapi sekarang saya suka amik gambar pemandangan, objek or apa-apa jer yang ada depan mata saya. Tak kira la pakai camera hp or DSLR si dia...

Terus terang tangan saya tak sehebat tangan orang-orang yang terer tangkap gambar. Gambar yang saya snap biasa-biasa jer. Nama pun tangkap suka-suka kan? Not so serious laa... Eh, korang nak tengok tak pic yang saya snap baru-baru ni? Pakai DSLR si dia..huhu


si tua merenung masa depan


boboy n shahmie


tarik-tarik UNO


UNO yang dah bertaburan


khusyuk mengadap game


nasib si sotong kering


nampak vibration sikit kan?


handbag saya


pic yang saya suka sekali

Untuk pengetahuan, pic-pic ni sume saya tak edit. Cuma guna effect border n kelabukan sikit kaler dia. Banyak lagi yang nak kena improve kan? Kalau ada antara korang yang lebih arif pasal penggunaan DSLR, bleh la sharing-sharing atau komen jer k. Ada banyak pic tapi sume kat dalam hp. Nanti saya share lagi k...


2 comments:

  1. nice pics !!! tomey !!! :D
    klau psl tuto, tips & info about photography, cer check kat blog terror nie,

    http://wanhazel.blogspot.com/p/photography.html

    P/S: btw, mna shoutbox awk? sng Yui nak tgglkn jejak blogwalking. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?ok..saya pi singgah sana k..thanx 4 the info... sy xbleh psg shoutbox sb pc tmpt keje ni block chat box...kalau letak kt profile bleh tp bile ade yg post, sy xleh tgk..huhu

      Delete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...