Tuesday, 4 September 2012

It's Her Wedding!!!

Salam...

Hye... Ni nak citer sikit pasal wedding adik pompuan saya pada 30 Jun lepas.. Cite 2 bln lepas tapi baru nak citer skrg??hehehe... Sebabnye blog saya kene hacked aritu.. So tak dapat laa nak story masa kenduri aritu.. 

Ramai yang tanya ''adik dah, kakak bila lagi?'' Adooiii... Memang tak suka nak jawab soalan cepumas tu tau.. Alah relax lah... Saya muda lagi kot.. Baru 24 *tapi dalaman mcm 14 taun tau
Adik tu yang over kawen awal-awal...Muda-muda.. Untuk pengetahuan adik yang kawin ni adalah adik saya yang ke-4. Saya ada 6 orang adik bradik n saya yang ke-2.. Adik baru jer umur 21 taun. Nak wat cmne kan dah jodoh dia sampai dulu.. So, dia la yang kawen dulu..

Disebabkan saya masih single *but not available..., jadi masa majlis tu saya jadi pengapit tak bergaji jer lah... Pasangan pun takde kan..hehe...amek berkat dari perkahwinan adik... :p
Korang layan pics jer la k.. Ade sikit jer n tak brape nak clear sbb amek pkai fon jer...


Ngan bakal akak ipar
hantaran dari pihak pompuan

alhamdulillah, dia dah selamat jadi isteri orang :)

malam nikah..abaikan saya yg bersize XXL tu ye..


Esoknye pulak majlis sanding.. Disebabkan kawasan umah yang agak limited, so majlis sanding wat kat dewan bhampiran ngan umah. Ramai jugak yang datang memeriahkan majlis. Nasib jugak lah time sanding tu cuaca agak mendung. So takde la berjemur tengah panas kan..



red carpet menuju ke pelamin

Yang ni lak masa debaran nak menuju ke pelamin... Saya yang jadi pengapit pon menggigil lutut sebab tengok orang ramai sangat..huhuhu



hehe...senyum kambeng lak

heheheee...

family saya :)

Ok lah tu jer kot cite kali ni.. Banyak pic lagi tapi kang kalau banyak sangat pics korang jemu pulak... InsyaAllah next entry saya akan citer pasal wedding abang saya pulak yer...


Now Adik dah berbadan dua...I'm gonna be a Mak Ngah soon :)
*pic masa raya aritu

4 comments:

  1. cutenya.. tak asbar ase nak kahwin ni.. xpe, saya pun xxl juga.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. siti aniza: hehe...size XXL mmg cute pe..haha...thanx yaa...jgn lupe follow saya taw.. :)

    ReplyDelete
  3. singgah and follow sini... tahniah and selamat pengantin baru utk adik sis :)

    ReplyDelete
  4. ~pilot lover~: thanx...jgn lupa follow saya yer.. :)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...