Tuesday, 4 September 2012

Risaunyeee...

Salam...

Ermm... Nape erk saya risau? Macam-macam duk fikir nie.. Fikir pasal apa erk? 

Camni lah.. Mggu lepas pada 31 Ogos, abang saya dah pun selamat diijabkabulkan dengan pilihan hati dia...*next entry saya akan citer pasal majlis abang saya. Masa tu kenduri belah pompuan. Kat Terengganu... Lagi dua minggu ni 15 Sept kenduri belah pihak lelaki plak iaitu belah keluarga saya. 

Yang wat saya risau kalau cuti tak lulus lahh...Aritu dah amek leave sebab nak raya.. Seminggu jugak laa balik kampung. Pastu amek leave lagi sebab nak hantar rombongan ke Terengganu. And then nak amek leave lagi utk majlis sebelah saya plak... Kalau tak pegi memang bersalah sangat-sangat laa... Yelah kenduri abang sendiri mesti la WAJIB kena datang kan?

So sekarang ni saya cuba untuk tak terlalu nak fikir sangat psl leave.. Doa-doa jugak lah supaya leave lulus and saya leh la teruskan karier saya sebagai seorang pengapit...huhuhu.....camner ni..Alahaiii....


muka saya sekarang lebih kurang camni laa...risau :(
*pic en google



2 comments:

  1. piko ija: xbleh jugak nak amek mc..nnt elaun mc kena potong..rm100 tuuu...huhu

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...