Sunday, 30 September 2012

Segmen Review Blog By Superkitty


Salam... Hye kengkawan... Tak taw la nape beberapa hari ni rajin sangat duk follow segmen-segmen bagai.. Saje nak isi free time kot.. Keje shift malam di ari minggu memang camni la..huhu..

Kali ni jom kita review blog yg pinky-pinky nih.. Comel jer blog dia. Tuan tanah pun soft jer muka..huhu... Kalau nak join meh klik jer banner kat bawah ni kay...


Photobucket
Tuan Tanah > Erna Ziana Lamsera



8 comments:

  1. tq dear nana sudi join n review blog nana. eh nama sama kan? ;) blog ne dah diletakkan dlm bloglist superblogger! nanti nana akan review blog ne jugak ek! suka nya tgk hello kitty kat tepi tu, comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome :)
      yup..nama sama...kebetulan kan?
      hello kitty tu same kat blog nana jugak kan?pun kebetulan jgk nih..hehe..anyway thanx for ur blogwalking :)

      Delete
  2. salam perkenalan datang dari segmen yang sama (:

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/09/segmen-review-blog-by-superkitty.html

    jom singgah sini ! kalau rajin follow sekali hehehe

    p/s: daa follow sini *walaupun tidak diwajibkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyep...sudi2 la follow kite jugak ye..done follow u :)

      Delete
  3. singgah sini + follow sekali....
    salam kenal ye...
    http://nbarakah.blogspot.com/2012/09/segmen-review-blog-by-superkitty.html
    tak suruh follow pown...tapi nak follow juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow u...rajin2 singgah ye..hihihi

      Delete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...