Tuesday, 4 September 2012

Selamat Pengantin Baru

Salam...

Hyep... Entry ke-5 untuk arini.. Fuhhh.... Gile kentang! Tak pernah camni pon sebelum ni. Ni sume hackers punya pasal. Hack blog saya sampai saya dah mengidam nak update blog jer..huhhuhu

Entry lepas saya dah citer pasal Majlis Perkahwinan Adik saya kan? Kali ni saya nak citer sikit jer pasal wedding abang saya plak... Nape nak citer sikit? Nape taknak citer banyak? Sebab pics tak siap edit n touch up cantek-cantek lagi. Pic yang ade ni pun cilok dari fb abang. Ok la tu saje nak bagi thrill dulu. Bagi korang tengok 1 jer pic kawen.. Hehehe... Tunggu pics dah siap baru saya citer banyak-banyak ok! :)

Majlis kat umah pengantin pompuan dah berlangsung pada Jumaat, 31 Ogos lepas. Kira ni pengantin merdeka laa..huhu.. Ok taknak cakap banyak. Cuma nak wish Selamat Pengantin Baru untuk abang saya Mohd Hanafi Faiz dengan pasangannya Ismauna. Semoga bahagia hingga akhir hayat, dikurniakan zuriat yang soleh & solehah. Sebab saya pun dah tak sabar nak jadi Mak Ngah..ekekekee...


cik mek ganu...ari-ari make budu! :p

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...