Thursday, 11 October 2012

Bila Nak Kawen...


Salam...

Huuu... Tensen plak bila wat preparation nak kawen ni.. macam-macam nak kena beli, nak kena standby. N paling-paling tensen bila time-time ni jugak la banyak nak pakai duit..

Terbaru, cite pasal nak renew roadtax kete, then time tu jugak la nak kena tukar tayar.. Dush234x... Semakin stress taw banyak nak fikir.. Duit macam air plak tu.. Kalau lah daun-daun kat pokok tu leh jadi duit kan bagus.. Arini jugak kawen! Hahaha....

2,3 ari lepas, saya sunyi jer sebab saya cuti. Duk umah je la bila sidia keja. Pastu takde sape nak ajak kuar kan? So semalam, bila tahap ke'tension'an tu dah sampai.. Saya ajak jugak sidia kuar jalan-jalan. Saje nak relaxkan otak ni haa... Bagi alasan kat sidia nak beli tiket bus nak balik raya aji ni. Padahal niat nak ajak dia tengok wayang. Taw tak apa dia cakap? ''Tak payah tengok wayang. Simpan duit nak kawen!''.. Goshhh! Punya lama tak release tensen tengok wayang, dia leh cakap simpan duit nak kawen... Huaaaa... Gila lama tak tengok muvee... Last tengok kalau tak silap sebelum puasa aritu.. Sampai la sekarang tak tengok-tengok dah! Sume alasan sebab kumpul duit nak kawen... Wuuuuu... Taktik nak beli tiket bus tak menjadi la pulak... Hahaha.. Gelak untuk diri sendiri -_-


wedding dress idaman... :)

* Kenapa kawen tu nak kena pakai duit banyak???? -_-''


No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...