Wednesday, 3 October 2012

Blog Berwajah Baru!


Salam...

Huhuhu... Sedih sebenarnya tengok blog saya sekarang.. Tah ape-ape yang jadi disebabkan tangan gatal tak reti duk diam. Tak pasal-pasal blog jadi berterabur n serabut sangat! Amek kau! Huhuhu....

Rase macam nak tempah blog kat orang yang memang arif bab-bab template n background yang cantik-cantik untuk blog. Tak mahal pun.. Yang serendah RM5 pun ade...

Ade jugak blogwalking kat blog-blog orang lain.. Sume cantik-cantik.. Tak macam blog kite nih.. HUaaaa..... Sume handmade..Hahaha... Rase-rase memang nak kena labur duit siket untuk nak bagi cantik n menarik lagi blog yang tak macam blog ni..

Ada rezeki lebih ada laa blog berwajah baru tu.. Tunggu je la k next entry camne plak taw.. Kot-kot masih macam ni jugak memang nak kene set private untuk sementara waktu.. Biar orang tengok cantik-cantik jer blog ni kan?hahaha....


sekadar gambar hiasan :p


No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...