Wednesday, 17 October 2012

Kegilaan Dari Dulu Sampai Sekarang


Salam...

Saya rasa bukan kegilaan saya je kot? Korang pun mesti suka ngan benda ni kan? Benda apa tu?? Huhu...


SUPER RING!!!


Haha... Benda ni la kegilaan saya dari dulu sampai sekarang.. Dari kecik kot jajan ni dah ada. Dari penilaian saya la, jajan ni saya makan dari kecik sampai la sekarang, langsung takde perubahan dari segi rasa n kuantiti... *Errr.... Paham ke apa yang saya cakap ni?huhu... 

Maksud saya, rasa dia dari dulu sampai sekarang tetap sama. Kuantiti pun tak kurang langsung! Kalau boleh memang tiap-tiap ari nak makan je jajan ni.. Tapi agak-agak jugak laa kan... Makanan-makanan ringan camni banyak perasa n pewarna jugak.. Jangan amalkan.. Skal-sekala takpe...

2 ari lepas saya mengadu kat sidia yang perut ni asek lapar jer. Asek rasa nak makan n mengunyah jer.. Then dia pun ajak kua pi borong segala apa yang ada kat Tesco. So, semalam kitorang kuar la p Tesco. Nak cari stok makanan la katanya... Tau tak apa yang saya beli??? Jajan di atas yee... Hahaha.... Sumpah tak beli benda lain.. Saya beli jajan Super Ring packet besar punya!!! Sampai sidia bleh tanya soalan kambing, kenapa banyak-banyak makanan kat Tesco ni, jajan ni jugak yang saya pilih... Beli bukan 1, bukan 2 tapi 7!!! Hahaha.. Saya pun nak tergelak masa nak bayar kat kaunter tu. Mesti budak cashier tu pun pelik tengok saya beli jajan ni banyak-banyak... Tapi takpe, sidia jugak yang usung jajan-jajan yang banyak tu sampai kereta.. So, kurang la sikit rasa nak malu usung jajan banyak-banyak... 

Untuk minggu ni saya dah ada stok.. *errr...cukup ke seminggu? Ke tak sampai 2 ari dah abis? Hehehe... Untuk arini, still ada lagi dalam stok.. Tak tau la malam ni balik keja saya bedal sampai abis.. Huhu...



12 comments:

  1. kegilaan saya jugak tu, even sekarang tengah pregnan pun, masih nak menggila tapi kena tahan2 sebab tak bape bagus utk baby kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jamah la sikit supaya tak kempunan time pregnant kn? :)

      Delete
  2. iman pon suke ring ring, 1 ag bika sodap gile

    ReplyDelete
    Replies
    1. bika yg ms mula2 bwu kuar dulu kan?huhu

      Delete
  3. sy pn ska mkn keropok. tp keropok yg pds. sbb sy ska pds.

    ReplyDelete
    Replies
    1. twisties la yg pedas tu..harharhar...

      Delete
  4. sy suka jugak! siyes sedap...yg xsihat sgt tu lah yg sedap..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan???xpelaa..snek utk mengunyah skali skala jer...

      Delete
  5. Assalamualaikum, kumpulan i'm the best sudah di rivew. Jom tengok ape yang ain kritik dekat blog pelangi senja , nana hashim dan kate- na. Ini linknye.

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/10/review-kumpulan-im-best.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    hai, salam kenal.. akak singgah sini.. follow.. jom ikut..
    keropok super ring ni dulu mmg menjadi kegilaan akak gak.. tapi dah ada anak ni... kasi chance sama diorang plak.. heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak..super ring ni sesuai utk sume lapisan umur..heee...thanx yee...done follow...t rajin2 singgah k.. :)

      Delete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...