Monday, 8 October 2012

Sakit! Penghapus Dosa Kecil


Salam...

Adoyyy... Nak mengadu ni.. Huhuhu... Akibat daripada tidur tak ingat dunia, lebih-lebih lagi off day, ofcourse la saya duk umah tak pi mana-mana kan? Di tambah lagi ngan ujan sikit lagi nak ribut, lagi best la nak duk dalam selimut 24jam kan?

Tah tidur camne sampai tergeliat tengkok ni.. La ni gi keje ngan tengkok yang saket. Saket bukan sikit-sikit okeh! Tapi ni saket lain macam. Dah sapu Yoko-yoko pun.. Ubat pil pun dah makan pun tak lega jugak... Dah la esok pagi-pagi ada training CPR! Camne nak pam dada patung yang keras tu ngan tengkok yang saket ni..

Takpelah... Sekurang-kurangnya dosa-dosa kecik terhapus...huhuhu.. Nak tangan ibu jugak baru lega ni... :'(

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...