Wednesday, 24 October 2012

Sambungan Tak Jadi Balik Raya :p


Salam...

Heee.... Tajuk macam poyo je siap nak sambung-sambung bagai kan? Haha... Masuk arini dah 8 ari saya kerja direct.. Belum cuti pun lagi... Arini jugak last day saya kerja esok saya cuti 2 ari.. Yahooo! Boleh tido puas-puas..

Kalau ikutkan saya jadi balik kampung aritu, maybe sekarang ni badan saya jer yang kat tempat kerja. Fikirang saya kompem-kompem dah nun jauh kat kampung sana tuh.. Maybe sekarang ni saya dah start packing barang, dah start cari apa-apa barang yang nak bagi kat family, dah start malas nak pi kerja.. Haha... Memang biasa camtu laa kan... Dekat-dekat nak balik kampung tu memang malas gila nak pi kerja! Fikiran asek nak balik jer... Huhu

Tapi.... Situasi sekarang bukan eksaited pun. Even arini ari last kerja, esok cuti plak 2 ari, saya rasa macam takde apa jer... Eksaited pun takde. Lagi nak kerja ada laa.. Haha.. Siyesly! Kalau boleh esok lusa pun saya nak kerja lagi. Daripada melangut duduk umah time-time raya, baik saya kerja. Takda laa duk teringat kampung aje kan? Hehehe... *eleh ngade je lebih..raya aji je pun :p

Saya boleh tak perasan arini dah 24hb.. Ikut date tiket bus yang tak jadi aritu, 25hb saya dah gerak balik kampung. Saya pun lupa nak follow up ngan kaunter bus yang tolong jualkan tiket saya, dah ada orang beli ke blom tiket tu...

Ok lahh.. Di kesempatan ini saya nak mengucapkan ''Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha'' kepada semua kawan-kawan beragama Islam. Kalau makan rendang tu ingat-ingatlah orang diperantauan.. Hahaha.......


pic ihsan En. Gugel



11 comments:

  1. Assalamualaikum...
    nak wat camne.. kena keje.. keje berat tu.. tak cukup tido.. mata pun berat gak.. kan.. hehehe.. selamat bekerja.. kita pun tak balik kg.. huhuhu.. tapi tak per.. redho lebih baik.. kan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...hehe..tu la psl..pengorbanan jgk ni..redha lebih baik...btolll...

      Delete
  2. hehehehe... (gelak jahat) kesian tak dapat balik... sabar ye,, selamat hari raya aidiladha

    Berani Nak Lempang Pelajar, 120 Kali pulak Tu : Guru Lempang Pelajar 120 Kali dalam masa setengah jam

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...papa blogger pun xblk jgk kn?kampung kt sabah kan?hahahaha..balas gelak balik... :p

      Delete
  3. Tiket biasanya laku kalau musim raya ni..hehe..dapatlah kot duit balik..Separuh harga je kan. Selamat Hari Raya Aidiladha. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..mtk2 laku laa..dpt gak wet poket beli coolblog..huhu... slmt ari raya utk awk jgk :D

      Delete
  4. takpelah tak balik kampung pun, nnti dapat cuti, hah...kita cuti habis2an...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak pun braya kt perantauan kan?lagi jauh..tp xpe..hasben dekat je..hehe

      Delete
  5. hehe melawat kat sini jap hehe
    besa la tu tk dapat cuti haha..

    p/s : mana tau sem depan din blajar 3d animation ni haha

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidiladha :)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...