Sunday, 4 November 2012

Segmen Jom Mencari Followers

Salam..

Nak join segmen tak? Jom ramai-ramai klik banner kat bawah k..
Saya beri 80/100 untuk blog Putra..



Photobucket
Putra Amirul


jumlah followers saya sekarang



24 comments:

  1. Salam , 80! THank yoou ! :D Terima kasih jugak sebab join :) tunggu keputusan nya nanti ya :) Goodluck :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hantam je laa bg brape2 pun didiey..janji lepas syarat..haha

      Delete
  3. follow yours... ^^
    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  4. #221. Salam perkenalan. Dtg dari segmen yang sama :)

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  5. dtg dari segmen yang same :) http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    Dah follow ! :) Harap follow balek ye

    ReplyDelete
  6. follow sini dari segmen sama ! :)
    follow back and tempahan doodle dibuka .

    http://be-readers.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  7. dah follow sini lama dah
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite pun dah follow lame jugak..rajin2 la bw k

      Delete
  8. dtg dari segmen yang same :)
    http://mohamadizudin23.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html
    dah follow sini

    ReplyDelete
  9. salam..dr segmen yg sama..
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  10. datang sini dan follow. ;)

    http://theall-one.blogspot.com/2012/11/hikayatputraamirulhensemsiot.html

    ReplyDelete
  11. Datang jengah.. dah follow hari tu.. :)

    ReplyDelete
  12. Dr segmen yg same..singgah n follow u..follow me back yea :D

    http://frinesfunky.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  13. ween datang dari segmen yang sama. sory lambat bw and foll :)
    http://chodingreasy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...