Tuesday, 13 November 2012

segmen:saya nak kenal awak..


Pengumumannn!!!
Sila klik banner k..
Tiada paksaan.. Tapi paksa jugak ni.. Hahah :)


Photobucket

Tentang saya:

nama penuh : Faizatul Hazwana Hashim
asal: Mersing, Johor
status: single but not available
tarikh lahir: 09 March 
start blogging: Sept2012
matlamat blogging: untuk menambah kenalan dan berkongsi ilmu  
aku seorang yang:pemalu tapi tak sombong,bermata sepet,suke senyum sorang2..haha


Segmen sampai hujung bulan ni je taw...




17 comments:

  1. hehe..comel je..sedaplah nama..la johor ke..ingatkan Penang..lupa pula Penang tempat kerja je kan.. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee...maceh...anak jati johor..cume tak brape nak jati sbb study n keje kt luar johor..hihihi

      Delete
  2. jom join Giveaway ni! masih hangat lagi!!SERBU!!!
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada masa free kite join k...thanx invite

      Delete
  3. comelnye nama segmen nie..hehe

    DOB 9 march...tahun???hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. taun rahsia...yg penting kurang ckit dr taun didiey tu..haha...*hint* :p

      Delete
  4. terima kasih sebb joined dan jadi kawan sy:D

    ReplyDelete
  5. hai.. dtg dri segmen yg sama :)
    http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html
    jemput singgah :)

    ReplyDelete
  6. come from the same segmen. ^___^

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama, good luck http://inspiritdays.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html
    following you

    ReplyDelete
  8. Saya! Saya! saya pon dari segmen yang sama >.<
    Selamat berkenalan ^^

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...