Thursday, 1 November 2012

SPECIAL GIVEAWAY by therosputih


Salam...

Saya telah dijemput untuk join GA ni. Terima kasih pada penganjur sebab sudi ajak saya join GA ni..
Hadiah-hadiah pun agak menarik n comel-comel.. Macam tau-tau jer saya memang suka benda yang comel-comel ni.. Huhu..

Jom sapa-sapa yang nak join kita klik banner ni k.. :)

Photobucket

Tarikh tutup 21 November.. Ada 20 ari lagi untuk join.. Jom... jom!


4 comments:

  1. sis...satu je syarat yang belum dilaksanakan, follow blog jualbelicrocheted

    ReplyDelete
  2. eh silap tgk...dah complete dah semua syaratnya...terima kasih sudi join ye cik nana...=)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...