Tuesday, 4 December 2012

Advanced For 1st Anniversary


Salam...

Tadi petang si dia ajak ikut dia pegi kedai jam sebab dia nak beli tali jam dia da putus. Arini saya tak keje so saya ikut je la dari takde buat apa kat umah..

Masa kat kedai jam tu saya duk belek-belek n survey harga jam yang kitorang memang plan untuk dijadikan hantaran masa big day kitorang nanti :). Kebetulan sejak dari sebelum kenal lagi masing-masing memang pakai Casio. So pilihan kitorang memang Casio la.. Nak beli Tissot, Seiko, Esprit or Guess memang diluar kemampuan la kan.. Huhu....

Saya pun bincang-bincang la ngan si dia sesuai tak jam tu,jam ni... Masa tu mata memang dah berkenan kat seketul jam Casio ni.. Kaler pink n putih memang feveret saya la kan.. Saya memang suka kaler lembut-lembut. Si dia tanya nak ke? Then saya jawab memang nak laa sebab nak wat untuk hantaran nanti..

Si dia tak cakap banyak, terus suruh tokey kedai tu kuarkan jam yang saya suka tu. Si dia suruh saya try pakai. Tengok-tengok takut tak sesuai plak... Saya plak dah cakap dalam ati nape plak dia nak suruh try-try bagai ni... Rupa-rupanya, dia memang nak beli untuk saya pun jam tu. Saya tanya untuk hantaran ke? Dia kate tak... Untuk pakai saja-saja... Huh? Dah kenapa tunang aku ni... Haha... Macam tak caya la kan. Tak kan dia nak beli jam lain plak untuk hantaran...

Masa nak balik tu, dalam kete saya cakap tima kasih sebab belikan jam tu. Dia plak bleh kata jam ni advanced untuk our 1st anniversary 1 Jan nanti... Pulak dah... Hadiah da bagi awal-awal... Hihihi.... Siyesly sejak dari kawan dulu, even celebrate bufday skalipun kitorang tak penah tukar-tukar hadiah. Just kuar blanje makan je sebab kitorang jenis raksasa kuat makan...

Apa-apa pun saya hargai n terharu sangat-sangat arini. Dia ajak teman pegi kedai jam untuk beli tali jam dia. Tapi saya dapat jam baru plak. Sedangkan dia cuma beli tali jam je... :') Balik umah simpan elok-elok je dalam kotak. Wat masa ni tak fikir nak pakai lagi. Sayang la konon.. Hahaha.....


4 comments:

  1. 1January.... tak lama dah... happy anniversary cik Nana.. *happyface*

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx maria.doakn perancangan kami dipermudahkan oleh-Nya :)

      Delete
  2. cantik hadiah jam tu
    dan semoga berbahagia selalu =)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...