Friday, 7 December 2012

Akhirnyaaa... Dapat Rasa Jugak :D



Salam...

Heee.... Akhirnya dapat jugak rasa durian crepe ni setelah sekian lama duk terliur tengok orang lain hapdet kat pesbuk n published kat blog... Kawan saya yang tolong oderkan daripada member dia. 1 peket RM10.. Ada 6 ketul. Saya beli 2 peket... 1 peket jer dah abis kat dalam kete.. Hahaha... Tak sampai umah lagi dah tinggal sepeket... Hantu btol kan?

Rasa dia boleh tahan.. Syedappp sangat-sangat.. Si dia pun ngap sampai 3 ketul. Hihihihi... Pasni saya nak try wat sendiri laa... Tak taw laa rupa apa plak yang jadi bila tangan tak seni ni yang melipat durian crepe ni...




6 comments:

  1. didiey jugak yg xkn merasa...almaklumlah pantang durian..hehe

    ReplyDelete
  2. errkkk...sedap ker
    tak pernah rasa.
    selalu nampak dalam FB jual benda nih tapi belum rasa teringin nak mamam lagi kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. lau momoy peminat durian, mkn skali mst momoy nk lg..huhu

      Delete
  3. petak masih mengidam nak makan benda ni.. ramai cakap sedap.. sape nak belanja petak ni!!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. petak stay kt mane?try cari yg bdekatan ngan tmpt petak stay.sbb benda ni xleh pos..dia kne duk dlm peti sejuk

      Delete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...