Monday, 10 December 2012

Happy Bufday Abah & Adik-Adik!!! :)


Hadzmi, Haziqah n Abah tengah potong kek :')

Salam...

Arini 10 Dec genap umur Abah saya 54 tahun. Memandangkan adik-adik saya yang dua orang ni pun lahir bulan Dec jugak, so potong kek pun kena sama-sama skali laa... Adik yang pompuan tu Haziqah, umur 21, bufday on 4 Dec... Yang lelaki tu plak Hadzmi on 22 Dec.. Baru 19 taun..

Happy sangat tengok Abah n adik-adik potong kek bufday.. Tapi saya plak yang tak dapat join celebration dorang kat kampung tu :'(

Sempat call n wish kat Abah semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik. Insha Allah ujung bulan ni saya balik kampung nak habiskan cuti tahun. Bleh belanja Abah makan... :)

Untuk Haziqah, tak lama lagi nak jadi ibu dah. Sekarang peknen 5 bulan. Jaga diri baik-baik.. Semoga dipanjangkan umur, patuh pada suami n selamat melahirkan anak buah pertama untuk family saya :)

Hadzmi plak adik saya yang paling rajin dalam family. Senang bagi bantuan pada akak-akak dia yang terlebih manja ni.. Kadang-kadang saya paw top up kat dia... huhu..... Sorang yang boleh diharapkan.. Dia ni orang kuat Abah *tengok laa badan dia camne..huhu n selalu tolong Abah antar surat pada orang-orang kampung.. Jangan malas-malas, semoga bertambah rajin dimasa akan datang :)

* jelesh tengok pic ni sebab saya tak dapat join :'(


2 comments:

  1. sanah helwah tok sibling n baba nana..smge pnjg umo n murah rezeki

    ReplyDelete
  2. selamat harijadiiiiiiii buat mereka ;)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...