Saturday, 8 December 2012

Twilight Breaking Dawn... Baru Nak Tengok??



Salam...

Ekceli ni story weekend yang lepas.. Tapi baru arini nak hapdet... Dala ketinggalan, tengok muvee yang dah lama main kat panggung. Hahah... Ni sume sebab bz punya pasal laa... Asek kerja je.. Orang kata cari rezeki kan...

Saya ni bleh laa dikategorikan dalam kategori 'kaki wayang'. Pantang ada muvee baru, mesti nak tengok jugak. Dalam sebulan 3,4 kali jugak laa pi beratur beli tiket. Tapi ni dulu-dulu laa.. Sekarang ni dah jarang tengok wayang. Rasa-rasanya dah berbulan-bulan jugak tak pi tengok muvee. Dari sebelum puasa lagi. Hehe.. Ni bukan jarang-jarang dah. Memang tak pi tengok langsung sebab bz ngan kerja. Bukan main :p

Saya siap bergadoh-gadoh manja ngan sidia sebab dia nak tengok James Bond. Saya plak nak tengok Twilight. Lastly bleh taw kan sape yang menang.. Hahah.... So, kali ni memang nak lepas gian tengok jugak muvee ni... Bukan gian apa, saya tengok muvee untuk kurangkan stress kerja. Sekali skala kan...

Cite ni best ok.. Walaupun cite ni ada sikit mengarut.. Sebab manusia bleh jadi pontianak.. Siap bleh kawen lagi ngan pontianak tu.. Pontianak plak hensem-hensem, cantik-cantik plak...Haha... Saya tengok dari part I sampai laa yang last ni. Ni yang lemah kalau tengok cite bersambung-sambung ni. Mesti nak tengok sampai abis. Tapi rasa-rasanya pasni dah takde Twilight lagi kot.. Ni yang last.. Agaknya laa... Hahah.. Pandai-pandai je jadi director..

Rasanya ni last kot bleh tengok muvee, berjoli-joli sakan. Pasni kena sambung focus balik hal-hal nak kawen... Kumpul duit -_-







2 comments:

  1. anda ditag :)
    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  2. singgah sebentar


    Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013
    & byk lg...
    http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    cepat!!!!! tarikh tamat 10/12/2012 tingaal 2 hari je!!!!!

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...