Monday, 28 January 2013

Sabun susu beras

*Menghilangkan kesan hitam dicelah-celah paha

*Menghilangkan parut

*sesuai utk kulit yg sensitif kpd deodorant (yg mhitamkn ketiak)

*pakai 2 kali sehari semasa mandi


Saturday, 26 January 2013

Muslihat Ke Apa Ni?




Salam....

Haii..... Nak tergelak bila dapat emel dari bos.. Suruh add pesbuk dia untuk dapat ang pow.. Hahaha.. Buang tebiat ke bos aku ni??? Selama ni nak bagi angpow time annual dinner.. Ni tiba-tiba lak nak kena add pesbuk bagai

Tapi saya rasa ni muslihat dia je nak tengok staff dia main internet tegar or focus keja..Haha

* Penadapat korang?

Thursday, 17 January 2013

Setia Hujung Nyawa....Fenomena Sekarang?


Salam...



Sape yang tengah gila ngan citer Setia Hujung Nyawa yang memang tengah panas kat tv sekarang ni lepas citer Adam dan Hawa? *citer Adam n Hawa pun saya tak penah tengok -_-'' ... Sebagai sorang yang keje tak menentu, atau lebih tepat lagi kat umah memang takde tv, siyesly tak tengok pon citer ni. Sebab saya tak suke tengok citer yang berepisod... Dah tau memang akan termiss 1 episod punya.

Tapi, asal saya online pesbuk ada jer kawan-kawan yang statusnye sume pasal Setia Hujung Nyawa. Best sangat ker citer ni?











Ni sume kawan-kawan pesbuk saya... Lelaki pun gila ngan citer ni eh? Hehehe.... Ada ramai lagi yang hapdet status pasal citer ni. Tapi nak print screen sume, macam malas la puleeekkkk.... :p

Best sangat ke citer ni? Saya try laa tengok kat tonton.com.my n search Setia Hujung Nyawa.... Demmm.... Dah 15 episod upenye citer ni.. Hahaha... Nampak tak betapa tak tengok tv nye saya ni :p

Dah pun tengok episod 1... Memang best jugak laa citer ni... Esok-esok time keje malam boleh laa bantai tonton.com tiap-tiap ari....


* Komen anda?



Tuesday, 15 January 2013

January Yang Sangat Busy!


Salam...

Sory lame sangat tak hapdet blog.. Very-very busy laa awal-awal tahun ni.. Nak jenguk blog pun tak berkesempatan apetah lagi nak hapdet blog ye tak?


roster untuk bulan Jan ni...athoiiyyy.....

Tengok roster untuk bulan ni. Banyak shift pagi. Memang tak sempat nak p jogging. Time cuti tu laa saya try untuk skipping kat umah. Hehe... Dalam umah pon jadi eh nak skipping. Start dari minggu ni sampai laa minggu depan kena direct keja 11 ari. Incas saya cuti Taipusam. Terpaksa laa ganti tempat dia. Apa-apa pun, saya try jugak laa bekerja dengan ati yang tenang n ikhlas. Selagi tulang 4 kerat ni mampu untuk bekerja, saya akan cuba :)


* Sekarang baru tau betapa susahnya nak cari sesuap nasik. Masa skolah dulu tau mintak duit kat Abah jer..  Erkkk.... Tiba-tiba rindu kat Abah... :'(


Tuesday, 1 January 2013

The Meaningful of 2013 :)


Salam....

:')

Ingatkan sidia lupa... Siap tidur awal lagi malam semalam.. Tiba-tiba pukul 3.30 am dapat mesej ni 

Happy 1st Anniversary Sayang... Thanx coz standing beside me. Go through all challenges together. U're the greatest Man I ever knew. I luv U... Hope our relationship till to Jannah.. In sha Allah... 

* COUNTING THE DAYS :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...