Tuesday, 15 January 2013

January Yang Sangat Busy!


Salam...

Sory lame sangat tak hapdet blog.. Very-very busy laa awal-awal tahun ni.. Nak jenguk blog pun tak berkesempatan apetah lagi nak hapdet blog ye tak?


roster untuk bulan Jan ni...athoiiyyy.....

Tengok roster untuk bulan ni. Banyak shift pagi. Memang tak sempat nak p jogging. Time cuti tu laa saya try untuk skipping kat umah. Hehe... Dalam umah pon jadi eh nak skipping. Start dari minggu ni sampai laa minggu depan kena direct keja 11 ari. Incas saya cuti Taipusam. Terpaksa laa ganti tempat dia. Apa-apa pun, saya try jugak laa bekerja dengan ati yang tenang n ikhlas. Selagi tulang 4 kerat ni mampu untuk bekerja, saya akan cuba :)


* Sekarang baru tau betapa susahnya nak cari sesuap nasik. Masa skolah dulu tau mintak duit kat Abah jer..  Erkkk.... Tiba-tiba rindu kat Abah... :'(


4 comments:

  1. wah...lama cik nana kita tak hupdate, kebizian yang melanda rupanya...sis...keje leklok, jaga kesihatan juga....=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuu....tq kak.sementara single ni wat la keje byk pun..sok2 dah kawen jgn ganggu aii le jawabnye..huhu

      Delete
  2. Ohh..patutlah tak nampak update..busy sangat tu..padatnya jadual.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..bz ckit lor skg ni.ni pun curi2 ms sb tgh audit.rs stress la plak...

      Delete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...