Wednesday, 13 February 2013

Cerita Thaipusam


Salam....

Hye korang-korang sume.. Ye tau laa saya memang lame dah tak hapdet entry... So malam ni tibe-tibe ada masa free lak kan...terdetik lak nak hapdet 1,2 story sejak dua menjak ni.. Heeee... Ekceli ni citer masa Thaipusam aritu.. Tapi nak share jugak *cite ni dah basi :p

Punya tak tau nak pi mana masa cuti Thaipusam aritu, si dia tetiba je ajak pi tangkap-tangkap gambar... Amboiiii.... Macam tak taw saya ni gila camera.. Hahaha... Pantang ada peluang, mula laa syok sendiri... Kebetulan masa Thaipusam tu kitorang dua-dua cuti. Sekarang ni dah takde nak tengok-tengok wayang dah.. Sekarang rajin wat aktiviti riadah.. Ahaks!

So, bincang punya bincang, si dia ajak laa tangkap-tangkap pic kat area Batu Feringi. Saya taknak sebenarnya lepak kat situ. Sebab tau dah ondaway nak pi tu mesti akan jem gila-gila punya laa.. Lagi plak masa tu Thaipusam. Sume pegi temple.. Kuar umah masa tu awal dah dalam kul 4.30... Tapi disebabkan jem, perjalanan 40 minit jadi berpuluh-puluh minit lahhh... Pukul 6.30 baru sampai lokasi... Masa tu memang takde mood dah nak snap-snap.. Jem punya pasal. Tapi sebab dah niat dari awal nak snap-snap kan, kite pun layankan je laa sidia duk hala camera kat kita... *kejadah takde mood..makin suka ada laa.... Hahaha...

Takmo citer banyak, layan pics je laa ehhh... Separuh daripada pics yang si dia shoot...



ni ke muka budak yang takde mood tu? :p


tepi pantai celah batu


nampak tak muka budak eksaited :p


ni macam dah letih...


kesiankan batu tu..haha


eksaited lagi


spott the words :)


last but not least :)


Ekceli si dia memang kaki fotog. Kalau dulu lepas abis study, dia memang duk snap pic ikot suka dia.. Kemana-mana pegi mesti duk usung dslr kesayangan dia tu. Si dia pon snap pic untuk orang kawen. Tapi sekarang dia dah bersara, now just snap untuk simpanan sendiri jer...

Anyway, thanks for the nice pics. U make my day :)


*si dia yang selalu menceriakan hari-hari saya.. pada korang, sory sebab saya hapdet citer dah lapuk..hihihi

2 comments:

  1. Comel+cantik..hehe..mula2 nampak excited..lama2 macam dah tak larat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..pic ni terabur..xikut susunan pon...

      Delete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...