Tuesday, 19 March 2013

Baru Nak Update Blog!


Salam...

Aishhhh.... Punya laa cari masa nak update blog baru ni laa ada masa sikit.. Tah apa yang wat tak sempat pon tak tau laa.. Hehehe....

Oklah, taknah panjang-panjang taip. Ni story bulan lepas actually.. Dah kata bz tadi kan... So boleh kata ni entry basi laa.. Hehehe...

18 Feb lepas, adik saya dah selamat bersalin anak pompuan... Saya punya eksaited laa amek cuti time tu jugak nak balik kampung. Mana taknya, ni laa anak buah pertama, cucu pertama n cicit pertama.. Hehehe... 1st mms adik saya kirim saya dah mula cair dah...

Sepatutnya adik due awal bulan 3. 15hb adik pi check up untuk 8 bulan, Tapi kata pakar nak kena operet awal sebab berat baby dah cecah 4kg. Jantung baby pon dah drop. So, adik decided nak deliver 18 Feb. Lepas asar adik dah selamat bersalin.. Alhamdulillah adik n baby ok.. Sihat walafiat. Berat 3.4kg jer.. Tapi, tinggi 55cm... Patut laa pon jantung dah drop sbb dah kurang gerak. Tinggi sangat ikut ayah dia.. Hehe...

Kita layan pic jer la eh...


bberapa jam lepas lahir

2 ari

ari ke 5

Heeee.... Saya balik kampung masa tu baby dah 5 ari.. Sampai-sampai kat umah terus peluk cium baby... bertaun-taun rasanye tak bau baby.. Wangi sangat... Memandangkan luka operation still sakit, so saya n Ibu laa yang mengasuh baby.. Dari mandikan, wat susu, tukar lampin sume saya n Ibu yang wat. Bile time Ibu takde kat umah, saya laa jadi mummy cuci berak n wat susu dia.. 1 pengalaman yang best! Siyesly dah macam anak sendiri plak... Hehehe.....

Opsss....lupe nak gitaw nama baby Nur Eryqa Daryna...

Ok.. Next entry saya citer plak pasal majlis cukur jambul Daryna ok! Daaa....

Thursday, 14 March 2013

Assalamualaikum...

salam...

Rase-rase macam dah lama tak story mory cite pasal hidup sy kan? Maklumlah bz ngan on9 bisnes.. Hehe... Entry asek-asek pasal barang-barang  jualan jer kan? :p

Sejak dari bulan Feb lagi memang banyak sangat story yang sy nk cerita.. Tapi macam biasa laa.. Bila tengah banyak cerita, mood nak menulis tu plak yang tak ada.. Bila time rajin nk menulis, time tu plak laa kekeringan idea nak update apa kat blog...

Antara yang sy nak cite kat sini adalah...
1) 18hb 2 lepas adik pompuan dah selamat bersalin.. Yayyy.... I dah jadi aunty okeh..

2) 23hb 2 kenduri potong jambul anak saudara sy...

3) sekitar sambutan hari jadi saya...sambut berdua jer ngn sidia... :')

4) rindu tahap gaban kat anak saudara sampai tahap leleh air mata laa..

5) permohonan BR1M sy ditolak :'(


Huuuuuu... Siyes banyak kan yg sy nk story... Sebab tak sempat nak update... So next entry saya akan story 1 persatu k.. Sabar2..hihihi....

Sebagai penutup, I presenting my luvly and adorable niece NUR ERYQA DARINA...


9 ari
 
 
Mummy rindu giler sehhh kat budak bam-bam ni... Grrrrr.......
 
 


Friday, 1 March 2013

Peminat Tudung Bawal Sakura

Salam...

New instock at ChantiQue Shoppe... Cuci-cuci mata ye.. Kalau berminat boleh terus pm laju-laju kat page Nana :)



SB008
1 available
RM32


SB005
1 available
RM32


SB007
1 available
RM32

SB006
1 available
RM32

SB004
1 available
RM32
 

Order laju-laju kat page Nana kay... :)

* harga tidak termasuk postage



Buat Peminat Halfmoon Vietnam!

Salam....

Buat peminat halfmoon Vietnam... Mai ramai-ramai jenguk page Nana kot-kot ada yang berkenan boleh pm laju-laju ok... Dah singgah like sekali page ChantiQue Shoppe ye.. Macam-macam ada.. Harga berpatutan :)


pm laju2 kat page nana ye


HM011
1 available
RM55

HM012
1 available
RM55

HM013
1 available
RM55

HM014
SOLD OUT!

HM015
1 available
RM55


* ini Halfmoon Vietnam dimana kainnya lebih lembut dan senang dibentuk berbanding halfmoon Indon yg kainnya lebih kasar dan bunga yg besar-besar seketul...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...