Thursday, 14 March 2013

Assalamualaikum...

salam...

Rase-rase macam dah lama tak story mory cite pasal hidup sy kan? Maklumlah bz ngan on9 bisnes.. Hehe... Entry asek-asek pasal barang-barang  jualan jer kan? :p

Sejak dari bulan Feb lagi memang banyak sangat story yang sy nk cerita.. Tapi macam biasa laa.. Bila tengah banyak cerita, mood nak menulis tu plak yang tak ada.. Bila time rajin nk menulis, time tu plak laa kekeringan idea nak update apa kat blog...

Antara yang sy nak cite kat sini adalah...
1) 18hb 2 lepas adik pompuan dah selamat bersalin.. Yayyy.... I dah jadi aunty okeh..

2) 23hb 2 kenduri potong jambul anak saudara sy...

3) sekitar sambutan hari jadi saya...sambut berdua jer ngn sidia... :')

4) rindu tahap gaban kat anak saudara sampai tahap leleh air mata laa..

5) permohonan BR1M sy ditolak :'(


Huuuuuu... Siyes banyak kan yg sy nk story... Sebab tak sempat nak update... So next entry saya akan story 1 persatu k.. Sabar2..hihihi....

Sebagai penutup, I presenting my luvly and adorable niece NUR ERYQA DARINA...


9 ari
 
 
Mummy rindu giler sehhh kat budak bam-bam ni... Grrrrr.......
 
 


1 comment:

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...