Friday, 12 April 2013

HALAL CHEESE POWDER


Salam...





Rasa terliur tak dengan makanan-makanan kat atas ni? Lagi terliur sebab boleh cicah dengan Cheese yg pekat dan memikat ati tu.. Hehe....

New in stock HALAL CHEESE POWDER. Rasa sama macam cheesy wedges KFC yang korang slalu makan tu. Tapi nak rasa tu kena laa pegi KFC ye x? 

Sekarang dah takyah susah-susah pi beli KFC, kat umah pon korang leh makan cheese ni. Cicah laa ngan nugget ke, fries ke, beger ke... Ngan pisang goreng pon boleh... Hehehe....


200gm 




Hanya tambah air panas dah siap untuk menyicah bersama keluarga tersayang...

Harga = RM10

* saya tgk pic ni pon dah terliur... nak p dapoq sat p menyicah :)



6 comments:

  1. eh. beli kat mana ni dear
    dear emput join 1st GA momoy

    http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html

    ReplyDelete
  2. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

    Tq. :)

    ReplyDelete

  5. eh u, apsal kat bloglist ain link blog ni tak berupdate sebulan lepas? u ada silap setting url ke?dah remove add balik byk kali dah dalam bloglist...

    ReplyDelete
  6. hai nana....penah dah try..sedap...creamy cuma a bit perencah la...tapi memang sedapp..

    by the way...dah follow blog kamu sayang

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI BACA. DAH BACA JANGAN LUPA KOMEN! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...